Spor

Kartal ve Uyanık Petrolspor’da

Yeni sezon hazırlıkları için çalışmalara Pazartesi günü başlayacak olan Petrolspor Aydınspor’dan Samet Kartal ve Gaziantep B.Ş. Belediyespor’dan Batmanlı Muhammed Uyanık’ı transfer etti.

Kartal ve Uyanık Petrolspor’da
16-07-2017 23:06

3. lig 1. grupta ilimizi temsil edecek olan Petrolspor yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Reha Kurt, Emre Aydın, Murat Akgül ve Veysel Karadağ’ı renklerine bağlayan kırmızı-beyazlı ekip, son olarak Aydınspor’dan sol kanat oyuncusu Samet Kartal ile Gaziantep B.Ş. Belediyespor’da oynayan Batmanlı Muhammet Uyanık’ı renklerine bağladı. 
GÖKDEMİR “EN İYİSİNİ YAPMA UĞRAŞI İÇERİSİNDEYİZ”
Petrolspor’un yeni yönetiminde görev alan işadamı Latif Gökdemir transfer çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada, “Yeni sezon hazırlıkları kapsamında takım 1. etap çalışmaları için Batman’da toplanacak. 9 günlük çalışmadan sonra takım Erzurum Palandökende 2. etap kamp çalışması yapacak. Yaptığımız transferleri ince eleyip sık dokuyarak yapıyoruz. Pazartesi gününe kadar iç ve dış transferin bir kısmını tamamlayıp, çalışmalara başlayacağız. Teknik heyetin vereceği raporlar doğrultusunda nokta transferler yapacağız. Taraftarlarımız bize güvensinler en iyisini yapma uğraşı içerisindeyiz.” Şeklinde konuştu. 
KARTAL VE UYANIK
PTT 1. ligde Giresunspor ve Malatyaspor’da play-off yaşamış olan sol kanat oyuncusu Samet Kartal, köklü bir kulübe gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirtirken, “Mazisi başarılarla dolu bir kulüpte oynamanın mutluluğunu yaşıyorum. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Herkese hayırlı olsun.” Elazığspor, Gaziantepspor ve Gaziantep B.Ş. Belediyespor’da futbol oynamış olan Batmanlı Muhammet Uyanık transfer sonrası yaptığı açıklamada, “Doğup büyüdüğüm şehrin takımında futbol oynamak benim için bir onurdur. Bana inanları mahcup etmeden başarılı bir sezon geçirmek istiyorum.” Dedi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER