Gündem

KAYMAKAM METE’DEN KARAKOL VE KÖY ZİYARETİ

Sason Kaymakamı Murat Mete, Derince Karakolu ve Turnalı Köyü ziyaret etti.

KAYMAKAM METE’DEN KARAKOL VE KÖY ZİYARETİ
04-02-2023 16:38
04-02-2023 16:39
BATMAN

Sason Kaymakamı Murat Mete, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Can Çimen ve Hakim Ferhat Beşir Yılmaz ile birlikte Derince Jandarma Karakolu Komutanlığını ve Turnalı köyünü ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında Derince Jandarma Karakolu Komutanı Bünyamin Çiriş’den karakol ve çevre güvenliği hakkında bilgi aldı. Sonrasında Turnalı köyünü ziyaret ederek köy muhtarı Kemal Andık’dan köyün genel durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Mete, vatandaşların hal ve hatırlarını sordu.

Sason Kaymakamı Mete “Bizler vatandaşlarımıza en iyi kamu hizmetini sunmak, talepleri karşılamak, eksiklikleri gidermek için görevimizin başındayız. Gayemiz İlçemiz genelinde her bir vatandaşımızın imkânlar ölçüsünde en iyi yaşam standartlarına sahip olmasıdır. Bu doğrultuda insanımıza hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Pusulamız daima çok çalışmak” dedi.

Vatandaşların derdiyle dertlendiklerini, haliyle hemhal olduklarını ifade eden Kaymakam Mete, “Yüreği muhabbet dolu Turnalı köyü hemşerilerime misafirperverlikleri ve sıcak ilgileri için teşekkür ediyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER