Gündem

Kontrolden çıkan minibüs takla attı: 3 ölü 11 yaralı

Sason ilçesinden Batman'a gelen yolcu minibüsü, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak takla atması ile meydana gelen kazada 3 kişi ölü 11 kişi yaralandı.

Kontrolden çıkan minibüs takla attı: 3 ölü 11 yaralı
02-08-2016 18:01


Batman merkeze bağlı Bıçakçı köyü yakınlarında kontrolden çıkan bir minibüsün takla atması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü 11 kişi de yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Batman'ın Sason ilçesinden merkeze doğru gelmekte olan Ahmet Güngördü yönetimindeki 72 EN 141 plakalı minibüsün lastiğinin patlaması sonucu, araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan minibüs takla atarak şarampole yuvarlandı.
Kaza, Batman yakınlarındaki Bıçakçı (Kêrêkê) köyü cıvarında, saat 18.30 sıralarında meydana geldi.
Kazada, Hanife Akkuş, Sakine Çelik ve Yunus Bakırcı isimli 3 kişi hayatını kaybederken 4'dü ağır 11 kişi yaralandı.
Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesi ve çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER