Gündem

KORONAVİRÜS PANİĞİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından gece yarısı yapılan açıklamada Türkiye’de bir vatandaşın Koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı açıklandı.

KORONAVİRÜS PANİĞİ
11-03-2020 16:19

Bakan Koca’nın açıklamasının ardından Batman’da sosyal medyada ve halk arasında koronavirüs’ün  Batman’da olduğu iddia edildi.
Batmanlı vatandaşın Fransa’ya gittiği havayolu ile İstanbul’dan Diyarbakır’a geldiği iddia ediliyor. 
Kısa süre içerisinde Batman’a yayılan bu söylenti şehirde adeta panik havası yarattı. Yine sosyal medyada yer alan bir bilgiye göre Umre ziyaretini tamamlayıp Batman’a dönen bir vatandaşın yüksek ateş ve öksürük şikayetlerinden dolayı karantinaya alınıp hastaneye götürüldüğü öğrenildi. Yetkililerden henüz bir açıklama yapılmazken, iddialar kamuoyunu derinden etkilediği gözlemlendi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER