Eğitim

KURTARAN’DAN YARIYIL MESAJI

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, 2022/2023 Eğitim-Öğretim Yılının Birinci Döneminin sona ermesi ve yarıyıl tatilinin başlaması vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

KURTARAN’DAN YARIYIL MESAJI
20-01-2023 17:09
20-01-2023 17:11
BATMAN

Kutlama mesajına yönetici, öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran “Huzurlu ve başarılı bir dönemi geride bırakarak 2022-2023 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini tamamlamış bulunmaktayız. Başarılı ve huzur dolu bir dönemin tamamlanmasına katkıda bulunan değerli yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Karne heyecanınıza yürekten katılıyor, ben de sizlerle beraber aynı heyecanı yaşıyorum. Sizlerin başarısı, bizim için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağıdır. Notlarınız ne olursa olsun, umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak tatilinizi iyi geçirin. Başarının yolu herkese açıktır, yeter ki siz hedefinizi doğru tespit edin ve ona göre planınızı yapın. Eğitimde yeniliğe, gelişime ve dinlemeye her zaman açık olun. Yarıyıl tatilinde dinlenmenizi, varsa eksikliklerinizi gidermenizi, tatili sosyal ve kültürel faaliyetlerle renklendirmenizi, aileniz ve sevdiklerinizle zaman geçirmenizi, kitapların renkli dünyasına yolculuk etmenizi tavsiye ediyorum. Sizlerin varlığı bizim güç kaynağımızdır. Yarıyıl tatilinizi faydalı aktivitelerle değerlendirmenizi temenni eder, hepinize iyi tatiller dilerim.

Kıymetli velilerimiz,

Çocuklar, bizim hayattaki en değerli varlıklarımızdır. Onların iyi bir eğitim almaları ve gelecek için sağlam adım atmış olmaları hepimizin ortak hedefidir. Çocuklarınızın genel olarak başarılı olmaları, sizin desteğiniz ile mümkündür. Çocuğu için iyi bir gelecek planı yapan, eğitim durumunu takip eden, onu destekleyen ailelerin çocuklarının daha başarılı olduğu yaptığımız çalışmalarla ortaya çıkmıştır. Karne notlarının sorumluluğunu sadece çocuğa yüklemek doğru değildir. Çocuklarınızın notlarının telafisi her zaman mümkündür. Sizler, karne sonucu ne olursa olsun, çocuklarınıza onları çok sevdiğinizi ve her durumda onların yanında olduğunuzu hissettirmelisiniz.

Değerli meslektaşlarım,

Geride bıraktığımız eğitim-öğretim döneminde geleceğimiz olan çocuklarımız için gösterdiğiniz fedakârlık ve yaptığınız tüm özverili çalışmalar için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Şüphesiz geleceğimiz olan öğrencilerin yetişmesinde en büyük pay şüphesiz size aittir. Okullarınızda öğrencilerinizi yetiştirmede gösterdiğiniz gayret ve fedakârlıklar, hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar kıymetlidir. Sizler bu görevi yerine getirirken; düşünen, sorgulayan, milli ve manevi değerlerine sahip çıkıp koruyan bir neslin ortaya çıkmasını sağlıyorsunuz. Bu kutlu yolculuktaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizi yarınlara taşıyacak olan sevgili öğrencilerimizi ve onları hayata hazırlayan kıymetli yönetici ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor; mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyorum” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER