Gündem

MEMUR-SEN GENEL BAŞKANI YALÇIN’DAN BATMAN’A ZİYARET

Batman İl Divan Toplantısı Genel Başkan Ali Yalçın, Genel Başkan Yardımcıları Muammer Karaman ve Ramazan Çakırcı'nın katılımları ile gerçekleşti.

MEMUR-SEN GENEL BAŞKANI YALÇIN’DAN BATMAN’A ZİYARET
05-02-2023 13:11
05-02-2023 13:13
BATMAN

Toplantının açılış konuşmasını Şube Başkanı Şehmuz Önlü gerçekleştirdi.

Önlü “Eğitim-Bir-Sen’de 100’üzerinde kazanıma imza atan sizlerden beklentilerimiz en az 800 daha kazanımı elde etmektir. Şefin, Memurun, Hizmetlinin, Öğretmenin, Şube Müdürünün, Teknikerin velhasıl tüm memurların umudu Güçlü Memur-Sen Teşkilatıdır. 12 milyon 300 bin imza ile Başörtü zulmüne son veren irade bu teşkilatın iradesidir. Beşli çetelere, askeri vesayetlere, siyasi oligarşik yapılarla mücadele eden bu teşkilatın iradesidir. Askeri darbelere, 28 Şubat Postmodern darbesine,  27 Nisan E Muhtırasına, 15 Temmuz Darbesine ve onun tüm türevlerine karşı çıkarak mücadele eden bu teşkilatın neferlerdir.  Bundan sonra da yapılacak tüm girişimlere sağına soluna bakmadan mücadele edecek olan bu teşkilat olacaktır.

En önemli kazanımlardan biri olan Öğretmenlik Meslek Kanunu sizler çıkardınız, bunu geliştirecek ve eksiklikleri tamamlayacak olanda sizlersiniz. Sözleşmeli Memurların kadroya geçişi sizler sayesinde oldu, umuyoruz sözleşmeli kavramının tamamen kaldırılmasını da sizler sağlayacaksınız” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER