Politika

MHP’DEN 2 BELDEYE ATAMA

MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, Gercüş Kayapınar ve Kozluk’un Bekirhan Beldelerine Başkan ataması yaptı. 

MHP’DEN 2 BELDEYE ATAMA
18-01-2023 16:19
18-01-2023 16:20
BATMAN

İl Başkanı Kerem Demir, Kayapınar Belde Başkanlığına atanan Feyzullah Ertuğrul’a ve Bekirhan Belde Başkanlığına atanan Ahmet Karabulut’a yetki belgesini verdi. Batman’ın bütün ilçe ve beldelerinde teşkilatlanmaya büyük önem verdiklerini belirten Başkan Demir, sadece Sason’un Yücebağ Beldesine atama yapmadıklarını ve onuda kısa zamanda yapacaklarını söyledi.

Başkan Demir “Bütün Türkiye’de olduğu gibi il genelinde de bütün teşkilatlarımızı kısa zamanda tamamlayacağımızı açıklamıştık. Kalan 3 beldemizden ikisine bugün itibari ile atama yaptık. Yücebağ’ın da atamasını gelen talepleri değerlendirip doğru atama için bekliyoruz. Batman’da gitmediğimiz ilçe, belde ve köy kalmayacak. MHP’nin bayrağını her yerde temsil edilmesini sağlayacağız.  Yeni Belde Başkanlarımız Ahmet Karabulut ve Feyzullah Ertuğrul ise bölgelerinde sevilen ve saygın ailelerdir. Devletimize, milletimize, bayrağımıza ve davamıza inanan herkese kapımız açıktır. Biz herkesi kucaklayan ve sahip çıkan bir partiyiz. Davamız ve mücadelemiz haktır. Bunun içinde her geçen gün hızla büyümeye devam ediyoruz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.

Kayapınar Belde Başkanlığına atanan Feyzullah Ertuğrul ve Bekirhan Belde Başkanlığına atanan Ahmet Karabulut ise kendilerine bu görevi layık gören MHP İl Başkanı Kerem Demir’e teşekkür ederek, kendilerini çok çalışarak mahcup etmeyeceklerini söylediler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER