Gündem

MÜDÜR KURTARAN, OKUL ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Zübeyde Hanım İlkokulu ve 100.Yıl Anaokulunu ziyaret edip öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

MÜDÜR KURTARAN, OKUL ZİYARETLERİNDE BULUNDU
17-04-2024 14:23
17-04-2024 14:24

İlk olarak Zübeyde Hanım ilkokulunu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, okulda yapılan çalışmalarla ilgili Okul Müdürü Bilal Eroğlu'ndan bilgi aldı.

Öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelen İl Müdürü Kurtaran, öğretmenlerle bir süre sohbet etti. Sohbetinde öğretmenlerin Ramazan Bayramlarını tebrik edip eğitim öğretimde gösterdikleri özverili çalışma ve çabalar için teşekkür etti. İl Müdürümüz daha sonra onarımı devam eden çok amaçlı kapalı salonda incelemelerde bulunup yüklenici firma etkililerinden bilgi aldı.

İl Müdürü Kurtaran, son olarak 100.Yıl Anaokuluna geçerek Okul Müdürü ve okul yöneticilerinden okul hakkında bilgi aldı. Daha sonra sınıfları gezerek minik öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet edip etkinliklerini izleyen İl Müdürü Kurtaran, öğretmenlerden de eğitim-öğretim süreci hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sonunda konuşan İl Milli Eğitim Müdür Kurtaran "Okul öncesi eğitim, eğitim sistemimizin temel taşıdır. Ayrıca çocuklarımızın geleceğini şekillendirmede kritik bir role sahiptir. Bu erken dönemde kazanılan değerler ve beceriler, çocukların ileriki yaşamlarında başarılı olmaları için temel oluşturur. Bu nedenle, okul öncesi eğitime ve öğretmenlerimize büyük önem veriyoruz" şeklinde konuştu.

İl Müdürü Kurtaran, 100. Yıl Anaokulu'nun fiziki imkanlarının çok ileri seviyede olduğunu vurgulayarak "Burada çocuklarımıza sunduğumuz eğitim ortamı, onların bireysel gelişimlerine büyük katkı sağlayacak. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve okul idaresine teşekkür ediyorum. Onların özverili çalışmaları, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı bir eğitim almasını sağlıyor" dedi.

İl Müdürü Kurtaran'a okul ziyaretlerinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Arslan eşlik etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER