Gündem

MÜSİAD’dan bilgilendirme toplantısı

MÜSİAD Batman Şubesi tarafından geleneksel olarak yapılan bilgilendirme toplantısı, KOSGEB Müdürü Evren Arıkan’ın katılımıyla Bozooğulları Oteli’nde gerçekleştirildi. Toplantıda KOSGEB destekleri ve İş Kurumları olan DEİK, TOBB, TİM, YOİKK ve Fahri Konsolosluklar hakkında bilgiler verildi.

MÜSİAD’dan bilgilendirme toplantısı
23-03-2015 16:16

MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir yaptığı konuşmada, geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz toplantıların hedefi üyelerimiz ile kurum müdürlerini bir araya getirerek hem üyelerimizi kurum hakkında bilgilendirmek hem de kurumla ortak sorunlarımıza çözüm üretmek olduğunu söyledi. Özdemir: “Toplantılarımız aynı zamanda şehrimizin ve üye firmalarımızın gelişmesine ciddi katkılar sunmaktadır. Bu vesile ile bu ayki toplantımıza KOSGEB Müdürü Evren Arıkan’ı davet ederek destekler konusunda üyelerimizi bilgilendirmesini istedik” dedi. 
MÜSİAD Üyeleriyle bir arada olmaktan mutlu olduğunu dile getiren KOSGEB Müdürü Evren Arıkan, kurum hakkında çeşitli bilgilendirmelerde bulundu. Arıkan: “KOSGEB’in Girişimcilik Destek Programı, KOBİ Proje Destek Programı, Tematik Proje Destek Programı, AR-GE, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programı, İşbirliği Güç Birliği Destek Programı ve Gelişen İşletmeler Piyasası KOBİ Destek Programı olmak üzere birçok alanda destekleri mevcuttur. Kurumumuz aynı zamanda Yurt içi Fuarlarına katılım, Yurt Dışı İş gezilerine katılım ve Firmanın tanıtımına da destekler vermektedir. Desteklerden faydalanmak isteyen KOBİ’lerimizi kurumumuza davet ediyorum” dedi

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER