Gündem

MÜSİAD; TARIM SEKTÖRÜNÜ ELE ALDI

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği MÜSİAD Batman şubesi tarım il müdürü ve TKDK ofis uzmanının katılımıyla üyelerine yönelik tarımsal destekler ve kırsal kalkınmaya yönelik yeni devlet desteklerinin anlatıldığı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

MÜSİAD; TARIM SEKTÖRÜNÜ ELE ALDI
07-05-2024 13:01
07-05-2024 13:02

Bilgilendirme toplantısı hakkında konuşan MÜSİAD Batman Başkanı İrfan Özdemir “Üyelerimize yönelik her ay farklı sektörlerde yatırım üretim ve istihdamın artması ve sektörlerde yaşanan sorunların muhataplarına iletilmesi için bilgilendirme toplantıları gerçekleştirmekteyiz bu ay da Tarım İl Müdürümüz Mehmet Aydın ve TKDK ofisi uzmanı Mahmut Dursun’un katılımıyla kırsal kalkınmaya yönelik ve yeni devlet desteklerinin anlatıldığı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik” dedi.

Başkan Özdemir “Sektör faaliyetlerinin çok yönlü değerlendirilmesi, iyileştirilmesi, olası ya da mevcut sorunlarının tespit edilip çözüm önerileriyle yetkili mercilere sunulması ve takibi temel hedeflerimizdendir. Tarım, Hayvancılık ve Gıda Sanayi ülkemiz ekonomisi için olduğu kadar, sosyal yaşantı için de önemli bir faaliyet konusudur” dedi.

IPARD programı hakkında olduğu gibi ülkemizin genel görünümü hakkında da detaylı bilgiler verildi. IPARD kapsamındaki desteklerin niteliği, proje dosyası hazırlama ve başvuru sürecine ilişkin ayrıntılı bilgiler verildi. Yatırımcıların bu tür imkânlardan yararlanmaları çağrısında bulunan Başkan Özdemir, “Şehrimizin ve bölgemizin kırsal kalkınmasına somut katkılarda bulunulmasına vesile olacağına inanıyoruz” dedi

Başkan Özdemir, Tarım İl Müdürü Mehmet Aydın’a ve TKDK Ofis Uzmanı Mahmut Dursun’a bilgilendirme toplantısına katıldıklarından dolayı teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER