Gündem

BELEDİYE YAĞIŞ ÖNCESİ GÖREV ALACAK BİRİMLERİ SEFERBER ETTİ

Batman Belediyesi, kentte yaşanabilecek yağışlar öncesi olası su taşkınlarının ve altyapı sorunlarının önüne geçmek amacıyla tüm ilgili birimleri kapsayan kapsamlı hazırlık gerçekleştirdi.

BELEDİYE YAĞIŞ ÖNCESİ GÖREV ALACAK BİRİMLERİ SEFERBER ETTİ
06-12-2025 17:18
06-12-2025 17:19

Belediye Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Murat İşcan; Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri ile İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine olası taşkınlar konusunda bilgilendirmede bulundu.

Su taşkınlarının olabileceği noktalarda ortak çalışma yapılması, yağmur suyu hatlarının temizlenmesi, mazgal ve rögar kapaklarında bakım ve temizlik çalışmaları hakkında genel bilgi paylaşıldı.

Batman Belediyesi, riskli bölgelerde tek tek kontrol edilerek oluşabilecek aksaklıkların önüne geçilmesini hedefliyor. Öte yandan ani durumlarda hızlı müdahale sağlanması için ekipler arasında nöbetçi timler oluşturuldu.

Görevlendirilen personel, olası yağış anında 7/24 hazır bekleyecek. Belediye yetkilileri, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için tedbirlerin artırıldığını ve yağış süresince sahada koordineli çalışma yapılacağını ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER