Spor

OSMAN SEYREK’TEN ‘SÜPER LİG SÖZÜ’

Türkiye İşitme Engelliler Futbol Federasyonu, 1. Lig D Grubunda mücadele eden lider Batman İESK futbol takımının Teknik Direktörü Osman Seyrek, Süper lige çıkma ve Süper Lig kupasını alma sözü verdi.

OSMAN SEYREK’TEN ‘SÜPER LİG SÖZÜ’
08-05-2024 21:35
08-05-2024 21:36

Batman İESK futbol takımında 13 yıldan bu yana gönüllü olarak Teknik Direktörlük yapan Osman Seyrek, takımı bu süre zarfında 3. Ligten 2 lige, 2. Ligten de 1. Lige çıkardıklarını ve hafta sonu Şanlıurfa 11 Eylül Stadyumunda oynayacakları Kahramanmaraş İESK takımını yenip şampiyonluklarını ilan edeceklerini söyledi.

Teknik Direktör Seyrek “Pazar günü Şanlıurfa 11 Eylül Stadyumunda saat 13.00’da Kahramanmaraş İESK Futbol takımıyla şampiyonluk maçına çıkacağız. Bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Batman Petrolspor takımımızın ardından bizimde Süper Lige çıkmamız büyük bir sevinç ve gururdur. Onun için Şanlıurfa’da bulunan bütün hemşerilerimizi maça davet ediyoruz. Biz yönetimimizle, teknik kadromuzla, sporcularımızla birlikte sezon başında Süper Lige çıkacağımıza ve çok çalışacağımıza söz vermiştik. Allah’ın izniyle Pazar günü Batman’a şampiyon olarak döneceğiz” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER