Ekonomi

OTOFİNANSÖR ARAÇ KREDİ MERKEZİ AÇILIYOR

Birikimleri ile hayalindeki araca kavuşamayanlar ‘Otofinansör’ garantörlüğünde araç sahibi oluyor.

OTOFİNANSÖR ARAÇ KREDİ MERKEZİ AÇILIYOR
05-02-2023 13:06
05-02-2023 13:09
BATMAN

‘Otofinansör Araç Kredi Merkezi’ Metin Özdal ve Veysi Arslan garantörlüğünde çok yakında Auto Store Galericiler Sitesi’nde Batmanlıların hizmetine girecek.

Yıllarca sıfır veya ikinci el araç sahibi olmak isteyip de otomobil sahibi olamayan vatandaşlara büyük fırsatlar sunulacak.

Sıfır ve ikinci el otomobil alımlarında düşük faizli kredi imkanı sunacak olan Batman Otofinansör Araç Kredi Merkezi, piyasada sınırlı yaş gurubuna verilen kredi imkanının 15 yıla kadar verileceğine dikkat çekti. Otomobil sahibi olmak isteyenlerin sadece nüfus cüzdanı ve alacakları araç ruhsatıyla müracaat etmeleri halinde kısa sürede araç sahibi olabileceklerini hatırlatan Otofinansör Araç Kredi Merkezi yetkilileri Özdal ve Arslan “Bilindiği üzere bankalar en fazla 5 yıllık yani (2019) model araçlara kredi sağlıyor. Bizim kredi sağlayacağımız yaş oranı en fazla 15 yıllık olacak. Yani 2009 model arabalara da düşük faizli kredi imkânı sağlıyoruz. Vatandaşlar, yaklaşık yarım saatlik bir işlemin ardından hayallerindeki arabaya kavuşabilecekler. LTD. ŞTİ olan firmaların tüm araçlarına yüzde 80 kredi imkanı, kasko değeri 400 bine kadar olan araçlara yüzde 70 kredi, kasko değeri 400 bin ile 800 bin olan araçlara yüzde 50 kredi ve kasko değeri 800 bin TL üzeri araçlara da yüzde 30 kredi imkanı sunuyoruz” dedi.

Son zamanlarda dalgalı bir şekilde artan araç fiyatlarından dolayı araba almak isteyip de alamayanlara hayallerindeki otomobile kavuşturduklarını kaydeden Özdal ve Arslan, kredilerde 12, 24, 36 ve 48 ay vade seçeneklerinin bulunduğunu sözlerine ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER