Spor

Petrol, Çatalca’dan 1 puan aldı

Sezona sahasındaki farklı Sandıklı galibiyetiyle başlayan ve ilk haftayı lider kapatan Batman Petrolspor, zorlu Çatalca deplasmanından 1 puan ile döndü.

Petrol, Çatalca’dan 1 puan aldı
31-08-2015 18:49

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz Batman Petrolspor, İstanbul deplasmanında Çatalcaspor ile karşılaştığı müsabakadan 0-0’lık beraberlikle ayrılarak ligde averaj farkıyla 2’nci sıraya yerleşti. Çatalca Ziya Altun Stadyumu’nda saat 17:30’da başlayan karşılaşmada her iki takım oyuncuları da maça tutuk başladı. Saha zeminin sentetik çim olması nedeniyle sıkıntı çeken Petrolspor’lu futbolcular, buna rağmen ilk yarıda rakibine oranla sahada daha diri bir görüntü çizdi. Çatalcaspor’a ilk yarıda pozisyon vermeyen Petrolspor, ayağa top yaparak oyunu kontrolünde tutmaya çalıştı. Orta alan mücadelesinde geçen maçın ilk 45 dakikadan gol sesi çıkmadı.
Maçın ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarıda da her takım oyuncuları karşılaşmaya kontrollü bir şekilde başladı.  Çatalcaspor ikinci yarıda zaman zaman Petrolspor kalesinde tehlikeli pozisyonlara girse de kaleci Süleyman Kasap, kritik kurtarışlar yaparak kalesini gole kapattı. Petrolspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu’da karşılaşmanın son 15 dakikalık zaman diliminde çift santrafor oynatmasına rağmen aradığı golü bulamayınca maç başladığı gibi 0-0’lık beraberlikle son erdi.

TOPLU SONUÇLAR

Dersimspor 0 – 0 24 Erzincanspor 
Körfez İskenderunspor 0 – 1 Bayburt Grup Özel İdare 
Beylerbeyispor 1 – 0 Gölcükspor
Çatalcaspor 0 – 0 Batman Petrolspor 
Darıca Gençlerbirliği 1 – 2 Niğde Belediyespor 
Manavgatspor 2 – 1 Çorum Belediyespor 
Sandıklıspor 0 – 2 Bergama Belediyespor 
Tavşanlı Linyitspor 1 – 1 Kastamonuspor 1966 

Hakemler: Bilal Çavuş ***,   Suat Güz ***, Birtan Yavuz ***
Çatalcaspor: Sercan **, Evren **, Halit **, Gökhan **, Oğuz *, Eren *, Sertaç ** (Dk. 83 Murat*), Mikail **, Sezer *, İlhan **, Aykut** (Dk. 89 Abdullah ?) 
Petrolspor: Süleyman **, Hasan **, Ramazan *, Aykut **, Enes **, Sebahattin **, Emre ** (Dk. 73 Samet *),Muhammed Kalkan ** (Dk. 58 Halil Aşut **) ,Mehmet * (Dk. 46 Fazlı *) , Tolga **, Melih **
Sarı kartlar: Sabahattin, Muhammed, Enes, Halil, Süleyman (Petrolspor), Mikail (Çatalca)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER