Spor

PETROL, KARAKÖPRÜ’YÜ RAHAT GEÇTİ

Nesine 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Batman Petrolspor, Karaköprü Belediyespor’u deplasmanda 5-0 mağlup etti.

PETROL, KARAKÖPRÜ’YÜ RAHAT GEÇTİ
13-10-2024 16:27
13-10-2024 16:28

Batman Petrolspor, ligin 7. Haftasında Karaköprü Belediyespor’a konuk oldu.

Karşılaşmaya temkinli başlayan iki takım, karşılıklı ataklarla rakip kalede gol aradı. Orta saha mücadelesi ile geçen ilk devrenin son dakikalarında kaleciden dönen topu takip eden Omar Imeri, skoru 1-0’a getirdi.

OMAR IMERİ RÜZGARI ESTİ!

İlk devrenin son dakikalarında öne geçen temsilcimiz, ikinci devreye hızlı başladı.

58. dakikada Omar Imeri’nin attığı gol ile farkı 2’ye çıkaran açan temsilcimiz, oyunda ve skor’da üstünlüğü ele geçirdi. 63. Dakikada Semih Karadeniz ile farkı 3’ye çıkaran Petrolspor, 72. Dakikada Bünyamin Yürür ile farka koştu.

82. dakikada Omar Imeri kendisinin 3. Takımının 5. Golünü kaydetti. 3 gol, 1 asist ile galibiyette büyük pay sahibi olan Omar Imeri’nin performansı göz doldurdu. Temsilcimiz aldığı galibiyet ile puanını 15’e çıkardı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER