Spor

PETROLSPOR 6 FUTBOLCU İLE SÖZLEŞME İMZALADI

TFF 3. Lig ekiplerinden TPAO Batman Petrolspor, 6 futbolcu ile sözleşme imzaladı.

PETROLSPOR 6 FUTBOLCU İLE SÖZLEŞME İMZALADI
21-07-2023 16:56
21-07-2023 16:57
BATMAN

TPAO Batman Petrolspor, Kızılcahamam'da başladığı kampıyla yeni sezona hazırlıklarını sürdürüyor.

TPAO Batman Petrolspor, 2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor’lu ön libero Nurettin Çağlar ile bir yıllık, 1.  Lig ekiplerinden Altınordu’dan Mertcan Dağlı ile bir yıllık sözleşme imzalanmıştır. Altınordu futbol okulunda yetişen 1.94 boyunda ve 22 yaşındaki Mertcan Dağlı geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig’e yükselen Karaman’da kiralık olarak görev almış ve şampiyonluk yaşadı.

2. Lig ekiplerinden Düzcespor’lu stoper Recep Kalkan ile bir yıllık sözleşme imzalayan temsilcimiz TPAO Batman Petrolspor, süper Lig takımlarından Başakşehir’li stoper Muharrem Öner ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon 2. Lig ekiplerinden İnegölspor’da kiralık oynayan ve bonservisi Süper Lig takımlarından Alanyaspor’da olan stoper Hamza Özdemir ile bir yıllık sözleme imzalayan TPAO Batman Petrolspor, son olarak Almanya VFR Aalen takımında forma giyen sol bek oyuncusu Mehmet Bağcı ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada “Takımımıza katılan futbolcularımıza hoş geldin diyor ve Kırmızı Beyazlı forma altında başarılar diliyoruz” denildi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER