Spor

Petrolspor Transferde boş durmuyor

İlimizi 3. Ligde temsil edecek olan Petrolspor transfer bombalarını tek tek patlatıyor.

Petrolspor Transferde boş durmuyor
19-07-2017 01:08

Kırmızı-Beyazlılar son olarak Bandırmaspor’dan Celal Aras ile Yomraspor’dan Muhammet Mahmut Emir’i renklerine bağladı. Ligde kalıcı bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını çok titiz bir şekilde sürdüren Petrolspor transfer bombalarını tek tek patlatıyor. Şu ana kadar dış transferde Samet Kartal, Murat Akgül, Reha Kurt, Emre Aydın, Muhammet Uyanık ve Veysel Karadağ’dan sonra Celal Aras ile M. Mahmut Emir’i renklerine bağladı.
CEYLAN, “KALICI
KADRO KURUYORUZ”
Transfer komitesinin yaptığı çalışmaları açıklayan Petrolspor asbaşkanı Fatih Ceylan, “Transfer çalışmalarımızı titizlik içerisinde yürütüyoruz. Teknik heyetin verdiği isimleri çapraz sorgulama ve birebir görüşmeler sonrası transfer ediyoruz. Şu ana kadar dış transferde 8 futbolcu ile anlaştık. Çok sayıda futbolcu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Görüşmeler tamamlandıkça imzalar atılıyor. Taraftarlarımız rahat olsunlar en iyi kadroyu oluşturmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Erzurum kampına kadar eksiklikleri tamamlayacağız. Kalıcı bir kadro oluşturmak için çok çalışıyoruz.” İfadelerini kullandı.
CELAL ARAS “ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
Bu sezon Petrolspor forması giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Celal Aras “Kırmızı-Beyazlı kulübün Türk futbolunda çok köklü bir kulüp olduğunu biliyoruz. Kulübün başarısı için takım arkadaşlarımız ile birlikte çok çalışacağız.” Genç oyuncu Muhammet Mahmut Emre ise yaptığı açıklamada, “Mazisi başarılarla dolu Petrolspor gibi bir kulüpte futbol oynamak ve başarılı olmak benim için bir gurur ve onurdur.” Şeklinde konuştu.
PETROLSPOR GÜÇ DEPOLUYOR
Sezon öncesi çalışmalarına Pazartesi günü başlayan kırmızı-beyazlı ekip 28 Temmuz’a kadar Batman’da TP tesislerinde çalışmalarına devam edecek. Takım 29 Temmuz’da Erzurum Palandöken’e gidip 2. etap kamp çalışmaları ile birlikte hazırlık maçları yapacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER