Gündem

REAL KONAK’TAN SEZON ÖNCESİ BÖLGE ÇIKARMASI

Batman’ın gözde otellerinden olan Real Konak Hotel, turizm sezonu öncesi, bölge illerindeki tur acentelerini, gezi kulüplerini ve turizm alanında çalışan firmaları ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.

REAL KONAK’TAN SEZON ÖNCESİ BÖLGE ÇIKARMASI
05-05-2024 16:04
05-05-2024 16:07

Real Konak Hotel, geçen yıl olduğu gibi bu yılda bölgemize GAP Kültür turları yapan acentelere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

“BATMAN’I HER PLATFORMDA TANITIYORUZ”

Batman’ın tanıtımını her platformda yaptıklarının altını çizen Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı, herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi. Genel Müdür Sarı; “Kültür turizmine ciddi bir merak ve büyük bir potansiyel var. Onun için Mersin ve Adana’da bulunan firmaları yerinde ziyaret ettik. Bizde bu potansiyel ve merakı avantaja çevirmek adına Batman’da bir gezi kültürü yaratmaya çalışıyoruz. Buda ilimizde yeni başlıyor. Yeter ki bizim gibi turizm sözcülerinde istek ve azim olsun. Artık insanlar gezmeye ve görmeye çok hevesli olmaya başladılar. En büyük amacımızı ve hedefimiz ilimizi de kültür turları güzergâhına koymak, konaklama tesislerindeki geceleme sayısının arttırılmasını sağlamak ve petrol kentimizin esnaflarına ekonomik olarak katkı sağlamamaya çalışıyoruz. Bunun için ciddi çalışmalar başlattık ve çevre illerden ilimize GAP Kültür turları yapan acenteleri ziyaret ettik. Kültür turlarına katılan katılımcıların %80’nını kadınlar oluşturuyor diyebilirim. Her işletme kendi misafirini yaratmaya çalışıyor. Ama turizmde en önemlisi verdiğiniz hizmeti yerine getirmek ve o güven duygusunu misafire aktarabilmektir. Bizde işletme olarak bunu yapıyoruz. İlimize de bir katkımız olduysa ne mutlu bize” şeklinde konuştu.

Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı, kentin tanıtımı konusunda 7’den 77’ye herkese büyük görevler düştüğünün de altını çizdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER