Politika

“SAHANIN HER YERİNDEYİZ”

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, Belediye Başkan adayı Ferdi Işık ve parti heyetiyle, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade etti.

“SAHANIN HER YERİNDEYİZ”
21-03-2024 13:09
21-03-2024 13:12

31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında kentteki STK’ları da ziyaret eden DEVA Partisi, MÜSİAD ve ASRİAD’a ziyarette bulundu. Cadde cadde, sokak sokak, ev ev halkın içinde olan ve teveccüh alan bir siyasi parti olduklarını belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz “DEVA her zaman toplumsal ve insan merkezli bir çalışma yürütüyor. Partimizin kapısı herkese açık” dedi.

“İNSAN MERKEZLİ ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ”

Seçim çalışmaları kapsamında kentin tüm sokaklarının aşındırdıklarını belirten DEVA Partisi Batman Belediye Başkan adayı Erdi Işık “Bizler sahanın her yerindeyiz. Seçim çalışmalarımız sokak sokak, cadde cadde, ev ev devam ediyor. Vatandaşlarımızla bir araya gelip talep ve ihtiyaçlarını dinlemek bizim görevimiz. Çünkü bizim inanç ve değerlerimizde insan var, etnik kökene ve mezhebe bakılmaksızın kapımız herkese açık. Halkımızın desteğiyle seçimi kazandığımız zaman en iyi hizmeti sunacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İnsanların faydasına çalışan, istihdam yaratan, üretime ve ekonomiye katkı sunan STK temsilcilerimizle bir araya gelip çalışmalarımız hakkında istişarede bulunduk” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER