Politika

SP’DEN DİVAN TOPLANTISI

Saadet Partisi Batman İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Divan Toplantısını gerçekleştirdi.

SP’DEN DİVAN TOPLANTISI
23-01-2023 22:27
BATMAN

Toplantıya, Saadet Partisi Bölge Başkanı ve ayrıca Genel İdare Kurulu Üyesi Fesih Bozan, Batman İl Başkanı Mustafa Yıldız, Merkez İlçe Başkanı Mihdi Oğuz ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan GİK Üyesi Bozan, iç ve dış sorunlara değindi ve Batmanın da bazı yerel konuları hakkında görüşlerini beyan etti.

AGD Batman Şubesinde yapılan toplantıda konuşan Bozan, “İsveç’in, ırkçı siyasetçi Rasmus Paludan'ın Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakmasına izin vermesini ve yakılmasını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Bu bir nefret suçudur, tahriktir ve bir yerlere hizmettir. Özgürlük maskesi altında değil Kuranı Kerime, hiçbir dinin kutsalına böyle bir saldırının yapılması kabul edilemez. Bununla beraber şunu da hatırlatmak isterim ki, Kuranı Kerim’in yakılmasına karşı çıkanların, Kuranı Kerim’in emir ve yasaklarının çiğnenmesine de karşı çıkmaları gerekiyor. Çünkü Kur’an-ı Kerim sadece hürmet edilen ve okunan bir kitap değil aynı zamanda anlaşılması ve yaşanması gereken bir kitaptır. Örneğin Kuranı Kerim’in yasakladığı haksızlık, zülüm, adaletsizlik, faiz, kul hakkı yemek, yolsuzluk, rüşvet, torpil, adam kayırma, ırkçılık konularda neredeyiz” diye konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER