Politika

SP’Lİ OĞUZ “ÇEVRE YOLUNA UYARICI LEVHALAR KONULSUN”

Saadet Partisi Batman ​Merkez İlçe Başkanı Mehmet Mehdi Oğuz, Batman-Siirt Karayoluna meydana gelen ölümlü kazaların azaltılması için gerekli önlemlerin alınmadığına dikkat çekerek yetkilileri göreve davet etti.

SP’Lİ OĞUZ “ÇEVRE YOLUNA UYARICI LEVHALAR KONULSUN”
31-01-2023 13:39
31-01-2023 13:40
BATMAN

Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında Batman-Siirt Karayolunda yol aydınlatma ışıkları ile hız kesicilerin olmaması, uyarıcı levhaların yetersiz olması ve herhangi bir üst geçicin olmaması nedeniyle sürekli kazaların yaşandığına dikkat çekerek yetkilileri göreve davet eden Saadet Partisi Batman ​Merkez İlçe Başkanı Mehmet Mehdi Oğuz “Kazaların yaşandığı yolda ışıklandırma, kavşak, hız kesici, üst geçit ve sinyalizasyon olmadığı için sürekli ölümlü kazaların yaşandığını belirten Oğuz, özellikle havaların kararmasıyla kazaların yaşanıyor. Bu yaptığınız yol, köy yolu değil. Trafiğin yoğun olduğu ve ağır tonajlı araçların kullanıldığı şehirlerarası yoldur. Basit ucuz usullerle şehirlerarası yol yapılmaz. 

Beş sefer yapacağınıza bir sever beton asfalt yaparsınız kalıcı olur. Yeni Türkiye’yi konuştuğumuz şu günlerde, Batman-Siirt Yoluna mucur döşeyerek, yol çalışmasında yeterli ölçüde uyarı önlemleri dahi alınmadığı insanları adeta bile bile ölüme yolladıklarına şahitlik ediyoruz. İnsanlar tepkili ama bu işin muhatabı olan yetkililer suskun ve duyarsız durmaları kabul edilemez. Yolun acilen asfaltlanmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER