Eğitim

TED’Lİ ÖĞRENCİLERDEN BATÜ’YE ZİYARET

Öğrenci odaklı çalışmalarıyla üniversite adaylarının ilgisini çekmeye devam eden ve adaylar tarafından sık sık ziyaret edilen Batman Üniversitesinde, Batman TED Koleji öğrencileri ağırlandı.

TED’Lİ ÖĞRENCİLERDEN BATÜ’YE ZİYARET
02-03-2023 20:50
02-03-2023 20:51
BATMAN

Batı Raman Kampüsünde gerçekleştirilen ziyarette, akademik birimleri, laboratuvarları, kütüphaneyi ve spor tesislerini gezen öğrenciler, üniversitede yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldılar.

ÜNİVERSİTE ADAYLARI ÜNİVERSİTEMİZİ DAHA YAKINDAN TANIMA FIRSATI BULUYOR

Gerçekleştirilen ziyaretlerle Batman Üniversitesini daha yakından tanıma fırsatı bulan öğrenciler, yerleşmeyi hedefledikleri bölüm ve programların fiziki şartları, akademik kadrosu ve öğrencilere sunulan sosyal, kültürel ve sportif imkânlar hakkında da detaylı bilgiler öğreniyorlar. Ziyaret ettikleri birimlerin yetkilileri tarafından karşılanan öğrenciler, üniversitede öğrencilere yönelik gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili bilgi ediniyorlar.

REKTÖR DEMİR “GENÇLERE YATIRIM YAPMAK, HEM BATMAN ŞEHRİNİN HEM DE ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE OLUMLU KATKILAR SUNACAK”

Batman TED Koleji öğrencileriyle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. İdris Demir, başta lise öğrencileri olmak üzere eğitimin farklı kademelerindeki öğrencilerin Batman Üniversitesine olan ilgilerinin artmaya başladığını gözlemlediklerini ifade ederek ilgi artışının temel sebebinin öğrenci odaklı çalışmalara ağırlık vermeleri olduğunu dile getirdi.

Batman Üniversitesini ziyaret eden öğrencilerle fırsat buldukça bir araya gelmeye çalıştığını kaydeden Rektör Demir, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan iş birliği kapsamında okulları ziyaret ederek öğrencilerin geleceklerine yön vermeye çalıştıklarını söyleyerek gençlere yatırım yapmanın hem Batman şehrinin hem de ülkemizin geleceğine olumlu katkılar sunacağını belirtti.

Öğretmenleri eşliğinde akademik birimleri, kütüphaneyi ve laboratuvarları ziyaret eden öğrenciler yetkililerden bilgiler alarak üniversiteden ayrıldılar.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER