Eğitim

VELİLER; ATKI, BERE ÖRÜYOR

Batman’da birçok kurum kuruluş gibi okullarda da çeşitli etkinlik ve faaliyetlerle, Depremzedelere erzak, giyim yardımları ulaştırılmaya çalışılıyor.

VELİLER; ATKI, BERE ÖRÜYOR
10-02-2023 14:57
10-02-2023 14:58
BATMAN

Batman Kültür İlkokulu Müdürlüğü tarafından Batman genelinde başlatılan kampanya neticende, bir tır dolusu erzak, battaniye, giyim ve kuru gıda malzemeleri depremzedelere gönderilmek üzere yola çıktı.

Kültür İlkokulu Velileri ve Öğrencileri yeni bir yardım kampanyasına imza attı.

Batman esnaflarından aldıkları orlon ipi desteğiyle, Depremzedelere ulaştırmak üzere, tüm veli ve öğrencilerle, Atkı, Bere ve hırka örmeye başladılar.

Kampanya ile ilgili konuşan Okul Müdürü Rıfat Fırat “Ülkemiz büyük bir Felaketten geçiyor, velilerimizin öğrencilerimizin ve bizlerin amacı bu konuyla ilgili farkındalık yaratıp Tüm Türkiye’de bu gibi faaliyetlerle depremzedelere elimizden geldikçe bir şeyler ulaştırmaktır. Devletimiz büyüktür, Bunun üstesinden hep beraber  geleceğiz. Bugün Okulumuzda Halk Eğitim kurs Hocamız Songül Onat Öncülüğünde, yüzlerce Atkı, Bere ve giyecekleri en erken vakitte, kışın çetin geçtiği Deprem bölgelerine ulaştırmak, tüm velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER