Gündem

AK Parti’de açılış iptal!

AK Parti Batman İl teşkilatı seçim lokali açılış programını Ankara’daki bombalı saldırı nedeniyle iptal ederek, konuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı.

AK Parti’de açılış iptal!
11-10-2015 18:42

AK Parti Batman İl Teşkilatı 1 Kasım 2015 seçimleri için seçim lokalinin açılışını iptal ederek bir basın açıklaması ile hem iptali bildirdi hem de Ankara’da yaşanan saldırıyı kınadı. Diyarbakır Caddesi Babil İş Merkezi zemin katında bulunan lokale gelen Milletvekili Adayları Ataullah Hamidi, Ziver Özdemir, Murat Çiçek ve Adile Gürbüz, İl Başkanı Diyaeddin Uça, İlçe Belediye Başkanları ve partililer katıldı. 

AÇILIŞ PROGRAMI İPTAL EDİLDİ

Ankara’da meydana gelen bombalı saldırı nedeniyle daha önce planlanan açılış programını iptal eden AK Parti Batman İl Teşkilatı seçim lokalinde konuşan AK Parti Batman İl Başkanı Diyaeddin Uçar, Ankara’da meydana gelen patlamada çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiğini, çok sayıda vatandaşın yaralandığını belirterek: “Bu hain saldırıda vefat eden kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine sabrı cemil niyaz ediyor, yaralı vatandaşlarımıza da Allah’tan acil şifalar diliyoruz” dedi. Uçar, yapılan saldırının planlı ve provakatif bir saldırı olduğunu dile getirerek: “Bu saldırıyı demokrasimize, birliğimize, beraberliğimize huzura ve istikrara yapılan bir saldırı olarak kabul ediyor, şiddeti teşvik edenleri, uygulayanları ve şiddetten medet umanları kınıyoruz. Barış, kardeşlik ve huzur ortamının tesis edilmesi bağlamında bir daha asla böyle bir olayın yaşanmaması temennisiyle tüm vatandaşlarımızı ve siyasi partilerimizi sağ duyulu davranmaya davet ediyoruz.” diye konuştu. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER