USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN KURTARAN’A ZİYARET

TEKNOFEST Karadeniz etkinlikleri kapsamında İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Ana Alanı Çevre Tematik Dalında Türkiye Üçüncüsü olan Batman Türk Telekom Anadolu Lisesi öğrencileri İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ı ziyaret ettiler.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERDEN KURTARAN’A ZİYARET
27-09-2022 18:08
27-09-2022 18:09
Google News

Başarılı öğrencileri ve beraberindeki öğretmenlerini konuk eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Okul Müdürü Mehmet İsen ve Danışman Öğretmenleri Emre Arslan'dan projeler hakkında bilgi alan İl Müdürü Kurtaran, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Müdür Kurtaran, her zaman öğrencilerin yanında olduklarını ve başarılı öğrencilere her zaman destek vereceklerini ifade edip, başarılarının devamını dileyerek öğrenci ve öğretmenlerine günün anısına kitap hediye etti.

600 binden fazla yarışmacının başvurduğu 30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında Samsun ilinde düzenlenen ve ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank, TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal tarafından verilen TEKNOFEST Karadeniz etkinlikleri yarışmalarında İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Ana Alanı Çevre Tematik Dalında Batman Türk Telekom Anadolu Lisesi öğrencilerimiz Ayşe Kan, Havin Arı ve Ezgi Dilay Sanlı projeleri ile Türkiye Üçüncüsü oldular.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA