USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BATÜ’DE DIŞ TETKİK TOPLANTILARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kalite odaklı bir yönetim sisteminin hedeflendiği Batman Üniversitesinde, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirmesi için dış tetkik toplantıları gerçekleştirildi.

BATÜ’DE DIŞ TETKİK TOPLANTILARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
20-01-2023 17:14
20-01-2023 17:15
BATMAN
Google News

Merkez Kampüs Rektörlük Senato Toplantı Salonunda gerçekleştirilen açış toplantısına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe, TSE Baş Araştırmacısı Hakan Deniz, TSE Gaziantep Bölge Koordinatörü Rıza Buğra Alp Giray Okumuş, TSE Diyarbakır İl Müdürü Mehmet Genç, TSE Baş Araştırmacısı Fahrettin Duran, Üniversite Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Bayram Demir, akademik ve idari birim amirleri ile Kalite Koordinatörlüğü birim personeli katıldı.

REKTÖR DEMİR “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN KALİTE YÖNETİM SİSTEMİNİNDE ÇOK ÖNEMLİ AŞAMALAR KATETTİK”

TSE denetçileri tarafından Batman Üniversitesinin akademik ve idari birimlerindeki incelemelerin tamamlanmasının ardından Batı Raman Kampüsü Rektörlük Senato Salonunda Rektör Prof. Dr. İdris Demir’in katılımıyla dış tetkik kapanış toplantısı gerçekleştirildi.

Kapanış toplantısında konuşan Rektör Demir, TSE tarafından yapılan TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirmesi dış tetkiki sonuçlarının Batman Üniversitesi için önemli olduğunu, çalışmaları daha ileriye taşımak için daha fazla gayret edeceklerini belirtti. Göreve geldikleri günden itibaren kalite yönetim sisteminin de çok önemli aşamalar kat ettiklerine dikkat çeken Rektör Demir, çalışmalardan elde edilen olumlu neticelerin üniversitenin tüm birimlerindeki yöneticilerin ve personelin topyekûn emeği ve fedakarlığı sayesinde olduğunu söyledi. Batman Üniversitesindeki kurumsallaşma kültürünün kalite standartlarının üstüne çıkması için her türlü gayreti göstermeye devam edeceklerini belirten Rektör Demir, kalite çalışmalarında emeği geçen tüm personele teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Kapanış toplantısı, TSE denetçileri ve üniversite yöneticilerinin karşılıklı temennileriyle sona erdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA