USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

“İL MÜDÜRÜMÜZ SEMİH CANPOLAT’IN YANINDAYIZ”

Türk Sağlık-Sen Batman İl Başkanı Yılmaz Soyvural ve İl Temsilci Heyetinin Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat hakkında çıkan bazı dedikodulara sert tepki göstererek, yanında olduklarını açıkladılar.

“İL MÜDÜRÜMÜZ SEMİH CANPOLAT’IN YANINDAYIZ”
26-01-2023 17:15
26-01-2023 17:16
BATMAN
Google News

Sendika olarak hiçbir haksızlığı ve hukuksuzluğu kabul etmediklerini ifade eden Türk Sağlık-Sen Batman adına İl Başkanı Yılmaz Soyvural “Sağlık İl Müdürümüz Sayın Uzm. Dr. Semih Canpolat’ın başarısını hazmedemeyen kitleler, iftira kampanyalarına başlamışlar. Batman'ı sağlık alanında daha ileriye götürmek ve aksaklıkları gidermek adına atılacak adımları engellemek, yönetimi baskı altına almaya çalışmak beyhude bir çabadır. Türk Sağlık-Sen olarak Batman ilinin sağlık alanında gelişmesine yardımcı olmak için gecesini gündüzüne katan Sağlık İl Müdürümüz Sayın Uzm. Dr. Semih Canpolat’ın her daim yanında yer alacağımızı ve çalışmaları engellemeye çalışanların ise karşısında olduğumuzu tüm kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz” diye konuştu.

Türk Sağlık-Sen Batman İl Başkanı Yılmaz Soyvural, sağlık alanındaki hizmetlerin daha ileri seviyeye ulaşması için kentin bütün dinamiklerinin destek vermesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA