USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

KADIN ÜRETİCİLERE MARUL FİDESİ DAĞITILDI

Batman’da 2. alternatif ürün olan Marul yetiştiriciliğinin yaygınlaştırılması amacıyla Tarımda Kadın Eli Kooperatifi üyelerine dikimi yapılmak üzere dağıtıldı.

KADIN ÜRETİCİLERE MARUL FİDESİ DAĞITILDI
27-09-2022 17:59
27-09-2022 18:00
Google News

Batman’da alternatif ürün olarak açık alanlarda 2. ürün Marul yetiştiriciliğinin ticari anlamda yaygınlaştırılmasını sağlamak için ilk kez bu işe başlayacak çiftçilerin desteklenmesi amacıyla Batman İl Özel İdaresi bütçesi ile alımı yapılan 12 bin adet Marul fidesi Kadın üreticilerinden müteşekkil Batman S.S. Tarımda Kadın Eli Kooperatifi üyelerine dikimi yapılmak üzere teslim edildi.

Dağıtıma Batman İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aydın, Şube Müdürleri ve Kooperatif üyesi kadın çiftçiler katıldı. Dağıtım töreninde konuşan İl Müdürü Mehmet Aydın “Batmanda tarımsal ürünlerin üretim ve verimliliğinin artması için çiftçilerimize her türlü desteği vermeyi sürdüreceğiz. Özelde ise Kooperatif üyesi kadın çiftçilerimizin başarıları için her türlü katkıyı sağlayacaklarını ve bundan sonrada bu tür Kooperatiflere desteğimizin devam edeceğini”ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA