USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Halkın Sesi

“KARDEŞ PROJELERİ DESTEKLİYORUZ”

“Bir Kardeşlik Türküsü: Anadolu Projesi’ni önemsediklerini belirten Rektör Durmuş, “Kardeşliğimizi pekiştiren projelere bizlerde destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

“KARDEŞ PROJELERİ DESTEKLİYORUZ”
26-06-2019 16:51
Google News

İçişleri Bakanlığı tarafından uygulanan “Bir Kardeşlik Türküsü: Anadolu Projesi” kapsamında Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim üyeleri Batman Üniversitesini ziyaret etti. 
-KARDEŞLİĞİMİZİ HİÇ BİR ŞEY BOZAMAZ-
Misafirlerimizi Batman’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Vali Hulusi Şahin, “Kardeşlik projemiz bin yıldır devam ediyor. Biz bin yıldır bir derenin balığıyız. Kardeşliğimizi hiç bir şey bozamaz. Türkiye’nin her köşesi her metrekaresi bizimdir. Batman’dan Trabzon’a kucak dolusu selamlar gönderiyoruz” dedi. Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden Batman’a gelen misafirleri makamında ağırlayan Rektör Durmuş, Batman Üniversitesi’ni ziyaretleri anısına misafirlere Batman Üniversitesi plaketi ve Ayyıldız rozet takdim etti. Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim üyeleri tarafından, Batman’ı ziyaretleri anısına Vali Şahin ve Rektör Durmuş’a, Trabzonsporlu futbolcular tarafından imzalanan Trabzonspor forması hediye edildi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?