USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Halkın Sesi

VALİ’DEN ESNAF ODASINA ZİYARET

Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını ziyaret ederek, Başkan Çiftçi’den esnafların sorun ve taleplerini dinledi.

VALİ’DEN ESNAF ODASINA ZİYARET
08-09-2022 18:57
Google News

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’nı ziyaret eden Vali Ekrem Canalp, Başkan Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, tarafından karşılanan Vali Canalp, Başkan Çiftçi’den sunulan hizmetler, uygulanan projeler ve faaliyetlerine ilişkin bilgiler aldı.
Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Esnaflarımızın sorun, sıkıntı ve taleplerini valimize ilettik. Daha önce yaptığımız esnaf ziyaretlerinde not aldığımız sorunları görüştük. Ulu cami çevresinde bulunan olukların düzeltilmesi, esnaflarımıza tabela ve reklam vergileri konusunda yardımcı olunması gerektiğini bununla beraber 8. Cadde’den, İluh Devlet Hastanesi’ne kadar uzanan kaldırım sorununu ve düzensizliğini belirttik” dedi.
Başkan Çiftçi, önemli projelerinden biri olan esnafların konut ihtiyacı konusunda da açıklamalarda bulunarak, “Pandemi döneminde esnafların birçoğu ödemelerini yapmak için konutlarını sattıklarını biliyoruz. Esnafımızın konut ihtiyacını gidermek için TOKİ işbirliği veya başka imkanlarla evi olmayan esnafımızı ev sahibi yapmak istediğimiz ve bu konuda yardımcı olunmasını ve destek çıkılmasını istedik. Sayın Valimiz dile getirdiğimiz sorun ve taleplerimiz için olumlu karşılayıp gerekli notları alarak her konuda destek ve yardımcı olacağını söyledi. Valimize duyarlılık, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyaret karşılıklı iyilik temennileriyle son buldu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA