USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ÖDM’YE ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARET

Garnizon Komutanı İhsan Kaplan ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, ÖDM'yi ziyaret edip öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladılar.

ÖDM’YE ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARET
23-11-2022 22:16
23-11-2022 22:22
BATMAN
Google News

Ölçme Değerlendirme Merkezini ziyaret eden Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral İhsan Kaplan ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladılar.

Garnizon Komutanı Kaplan ve İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, Ölçme Değerlendirme Merkezini ziyaret edip merkezde görev alan öğretmenlerle bir araya gelip bir süre sohbet ettiler.

Sohbette öğretmenlik mesleğinin kutsallığına dikkat çeken Garnizon Komutanı Kaplan ve İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayıp günün anısına kitap ve çiçek hediye ettiler.

Konuşmasına Garnizon Komutanı Kaplan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran "Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü vesilesiyle ziyaretimize gelen Sayın Komutanımıza teşekkür ediyor bu vesile ile tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum" dedi.  

Garnizon Komutanı Kaplan ise konuşmasında “Eğitimci bir ailenin ferdi olarak bu kutsal mesleği icra eden öğretmenlerimizi içtenlikle tebrik ediyor, sizlerin nazarında tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" diye konuştu. 

Öğretmenlerle gerçekleşen buluşmanın ardından İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, Garnizon Komutanı Kaplan ile birlikte ÖDM, AR-GE, Batman Sanat Merkezi ve Müzik Atölyesini gezip burada yapılan çalışmalar hakkında öğretmenlerden bilgi aldılar.  

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA