USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ÖZDEMİR “ÖĞRENCİLER OKULDA ANA DİLLERİNİ SEÇSİN”

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

ÖZDEMİR “ÖĞRENCİLER OKULDA ANA DİLLERİNİ SEÇSİN”
23-01-2023 18:34
23-01-2023 18:35
BATMAN
Google News

Partilerinin 2022-2023 yılları arasındaki birçok önemli projesini hatırlatan Özdemir, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle velilere çağrıda bulunarak, herkesin kendi seçmeli dilinde ders seçimi yapmasını istedi.

Milletvekili Özdemir “Kürtçe dili başta olmak üzere, herkesin anadilini öğrenmeye hakkı vardır. Devletimiz bu imkânı herkese sunmuş. Bundan da faydalanmak lazım. Bütün diller zenginliğimizdir” diye konuştu.

“HİZMET AK PARTİYLE GELDİ”

Türkiye tarihinde yerel ve ulusalda hizmetlerin onlarca katının AK Parti ile geldiğini belirten Milletvekili Ziver Özdemir “Partimizin hizmetlerini sıralarsak sonu gelmez. Batman genelinde kısa zamanda yapılacak olan 500 yataklı hastane başta olmak üzere, Eğitim, sağlık, istihdam, alt yapı üst yapı, İluh Deresi, Batman Çayı, tarım, sanayi, yol, Toki, Gençlik, Spor ve daha birçok alanda ciddi hizmetlerimiz oldu ve olmaya devam edecektir. Yine 2023 yılında Hasankeyf ilçemizde Gençlik kampı projemizi de kısa zamanda hayata geçireceğiz. Batman için kim bir taş üstüne taş koyarsa destekleriz” diye konuştu.

“HERKES ADAY OLABİLİR”

2023 Genel seçimlerin yaklaşmasıyla, resmi süreç ile birlikte herkesin aday adayı olabileceğini ve bununda Partilerinin zenginliği olduğunu belirten Ziver Özdemir “AK Parti herkese istediği makamda aday olma şansı veriyor. Kendini yeterli gören her vatandaşımız aday adayı olabilir. Buda partimizin zenginliğidir. Şu anda AK Parti Batman Milletvekiliyim. Partimiz bizlere nerede hangi görevi verirse versin bir nefer olarak aynı heyecan e şevkle çalışmaya devam edeceğim. Şu anda görevimin başındayım” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA