Gündem

CHP’Lİ YAŞAR “SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

CHP Batman Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar Pazar günü yapılacak 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sandık güvenliğini sağlamak için tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

CHP’Lİ YAŞAR “SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ”
27-05-2023 15:29
BATMAN

Burada gönüllü arkadaşlarımız var, müşahit kartı alıp sandıklarda görev almak isteyen onlarca arkadaşlarımız ve Milletvekillerimiz burada diyen CHP Batman Milletvekili adayı Hüseyin Yaşar “Burada herhangi bir sıkıntı olduğunda hemen müdahale edecek. Yüze yakın avukat arkadaşımız sandıkta görev alacak. Her sandığın başında bir asil bir yedek bizim var, Yeşil Sol Partiden de sandık görevlileri var. Her sandık basında bizden üç kişi var. Biz millet İttifakının il başkanları ve yöneticileri sahada olacağız.

İtiraza yetkili yüze yakın arkadaşımız var. Avukatlar var milletvekilleri var. Köylerimize ilçe başkanlarını görevlendirdik. Daha önce şüphelendiğimiz ve toplu oy kullanılan yerlerde ilçe başkanları görev yapacak. İstanbul milletvekili Sn Ali Gökçek seçim günü programı Sason Ergunu, Yolüstü, Kilis, Derince, Çakırpınar, Sarıyayla, Yuvalar, Karayün, Altındere köylerindeki sandıkları takip edecek. Bizlerde İzmir milletvekilimizde merkezde görev yapacağız” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER