Gündem

“MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN”

Saadet Partisi Merkez İlçe başkanı Mehmet Mihdi Oğuz, depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı mesajı yayımladı

“MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN”
06-02-2023 21:36
06-02-2023 21:38
BATMAN

Saadet Partisi Merkez İlçe başkanı Mehmet Mihdi Oğuz mesajında “Merkez üssü Kahramanmaraş olan başta Gaziantep, Adana, Hatay, Malatya, Diyarbakır, Adıyaman, Osmaniye, Şanlıurfa, Elazığ, Kilis ve ilimizde olmak üzere birçok ili etkileyen depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Milletimizin başı sağ olsun. Yaralanan tüm vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Enkaz altında kalan vatandaşlarımızın ivedilikle kurtarılması için sürdürülen çalışmaları parti olarak yakından takip ediyoruz. Arama kurtarma çalışmalarında görev alan tüm görevlilerimize güç kuvvet diliyoruz. Böyle bir felaket karşısında herhangi bir ayrım yapmaksızın merkezi hükümetin yerel yönetimlerle güçlü bir şekilde koordinasyon içinde çalışması arz etmektedir. Kan ihtiyacı olan vatandaşlarımız için Tüm halkımızı Kızılay merkezlerinde kan vermeye davet ediyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER