USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Halkın Sesi

AKGÜN YAPI’DAN AMATÖRLERE DESTEK

Batman Petrolspor’a verdiği maddi ve manevi desteğiyle bilinen Akgün Yapı sahibi genç iş insanı Rıdvan Akgün, 2022-2023 amatör sezonunda ASKF aracılığıyla kulüplere su desteğinde bulunacak.

AKGÜN YAPI’DAN AMATÖRLERE DESTEK
06-09-2022 18:38
Google News

Amatör olmazsa olmazımızdır diyen Akgün Yapı sahibi genç iş insanı Rıdvan Akgün’ü ziyaret eden ASKF Başkanı Mahmut Akyol ve Yardımcısı Osman Seyrek, verdiği desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ettiler. 
Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan ASKF Başkanı Mahmut Akyol “Akgün Yapı sahibi genç iş insanı Rıdvan Akgün’e desteğinden dolayı teşekkür ederiz. Ligler başlayınca oynanacak maçlarda takımlarımıza su dağıtımı yapacağız. Amatör olmadan profesyonellik olmaz. Herkesin üzerine düşeni yapması gerekir. Batman’da binlerce sporcu yaklaşık 8 ay boyunca yazın sıcağında, kışın soğuğunda gönüllü olarak mücadele ediyor. Amatörlük fedakârlık ve emektir. Onun için Batmanlı iş adamlarımızın farklı kalemlerde kulüplerimize destek vermesini istiyoruz.” diye konuştu. Akgün Yapı sahibi genç iş insanı Rıdvan Akgün ise, desteğin sadece Petrolspor’a değil, amatör branşlara da verilmesini istedi. 
Akgün “ASKF’den gelen talebi bizlerde çorbada tuzumuz olsun anlayışıyla katkı sunduk. Her zaman amatör takımlarımızın yanında olacağız. Bu sezon ‘Su hayattır’ şiarıyla su desteği bulunduk. İmkânlarımız ölçüsünde desteğimiz devam edecektir” diye konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?