USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Halkın Sesi

BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN ODA ÜYELERİ ÇOCUKLARINA BİR İNDİRİM DAHA

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Gelişim Garajı Eğitim Kurumları arasında eğitim hizmetleri protokolü imzalandı. Protokol kapsamında oda üyelerinin çocuklarına yüzde 25 indirim imkanı sağlanacak.

BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN ODA ÜYELERİ ÇOCUKLARINA BİR İNDİRİM DAHA
26-08-2022 19:49
Google News

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, projeleri kapsamında oda üyeleri için indirim hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Çiftçi, Gelişim Garajı Eğitim Kurumları ile eğitim iş birliği protokol imzalayarak odaya kayıtlı üyelerin çocuklarının %25 indirimli hizmet alabileceğini vurguladı.
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Gelişim Garajı Eğitim Kurumları ile yaptığımız protokol anlaşması sonucu tüm sınıf düzeyleri için yüzde 25 indirim hakkımız oluşmuştur. Protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum. Oda üyelerimizin bu imkanı değerlendirmelerini istiyorum. Eğitim ve öğretime destek vermek adına yaptığımız bu anlaşmadan faydalanmak isteyen üyelerimiz, belgelerini göstererek Gelişim Garajı Eğitim Kurumları Merkezi ile irtibata geçebilirler” diye konuştu.
Konuşmaların ardından kurum yöneticileri protokol metnini imzaladı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?