USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Halkın Sesi

“BATMAN’IN EN TEMİZ HAVUZU 19 MAYIS”

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve bu yıl binlerce öğrenciye yüzme kursu eğitimi veren 19 Mayıs yarı olimpik Yüzme Havuzu, Batman’ın en temiz havuzu çıktı.

“BATMAN’IN EN TEMİZ HAVUZU 19 MAYIS”
25-08-2022 18:01
Google News

İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Halk Sağlığı ekiplerinin Batman genelindeki havuzlardan aldığı su numunelerinin sonuçları açıklandı. 
Daha önceki yıllarda da Batman 19 Mayıs Yarı Olimpik Yüzme havuzunun en temiz havuz çıktığının altını çizen havuz suyu analiz uzmanı ve tesis amiri Hıdır İçge, amaçlarının çocukların ve yetişkinlerin hijyenik suda yüzmelerini sağlamak olduğunu söyledi.
Tesis Amiri İçge “Yüzme havuzumuzu sağlıklı bir şekilde kullanabilmek ve %100 verim alabilmek adına havuz temizliğini çok önemsiyoruz. Özellikle açık havuzlarda kir, toz ve mikroorganizmalar su yüzeyine yapışırlar. Bu gibi benzer durumlardan dolayı kirlenmiş havuz suyu çevre ve insan sağlığı açısından yüksek kalite standartları içerisinde belirli periyotlarla temizlenmesi gerekmektedir.  Havuzumuzda günlük, haftalık ve aylık düzenli bakım ve ilaçlama yapıyoruz.
Uzman bir ekibimizle havuzun sürekli temiz ve hijyenik kalmasını sağlıyoruz. Halk Sağlığı ekipleri havuzumuzun en temiz havuz olduğunu belirttiler. Buda motivasyonumuzu artırarak üzerimize sorumluluk bindirdi. Halkımız için ne yapsak azdır” diye konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?