USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Halkın Sesi

EMNİYET, ÜNİVERSİTEDE STAND AÇTI

Batman İl Emniyet Müdürlüğü Batman Üniversitesinde Bilgilendirme Standı Açtı

EMNİYET, ÜNİVERSİTEDE STAND AÇTI
25-08-2022 18:15
Google News

Batman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş, Güvenlik, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Terörle Mücadele Şube Müdürlükleri tarafından kayıtlarını yaptırmak üzere Batman Üniversitesine gelen öğrencilere yönelik bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında stand açıldı.
Öğrencilerin zararlı faaliyetlerden uzak durmalarını, eğitim-öğretim faaliyetlerini daha huzurlu bir şekilde sürdürmelerini sağlamak amacıyla standı ziyaret eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin ile Genel Sekreter Ali Yılmaz, emniyet yetkililerinden bilgi aldılar. 
Batman Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilerin güvenliklerinin ve huzurlu bir ortamda eğitim görmelerinin çok önemli olduğunu belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin, öğrencilerin Batman Emniyet Müdürlüğü tarafından karşılanmalarının kendilerini öğrenim hayatları boyunca daha güvende hissetmelerini sağlayacağını ifade etti.
Öğrencilerin bilgilendirme standını ziyaret etmeleri tavsiyesinde bulunan Sezgin,  bilgilendirme faaliyetlerini yürüten emniyet yetkililerine teşekkür etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?