USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Halkın Sesi

GENEL MÜDÜR İNAN, İLİMİZİ ZİYARET ETTİ

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer İnan, çalışma ziyaretleri kapsamında ilimize geldi.

GENEL MÜDÜR İNAN, İLİMİZİ ZİYARET ETTİ
06-09-2022 18:37
Google News

Çalışma ziyaretleri kapsamında ilimize gelen Millî Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer İnan, ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ile birlikte Batman Valisi Ekrem Canalp'a nezaket ziyaretinde bulundu.
Millî Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer İnan, daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti. Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü İnan, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü İdarecileri ile değerlendirme toplantısında bir araya geldi.
Toplantıda; Bakanlığımızın çalışmalarından ve projelerinden söz eden Genel Müdür İnan, ilimizde yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer İnan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ile birlikte MEM’e bağlı 'Kitap Okuma Noktası'nı ziyaret edip burada yapılan çalışmalar hakkında görevli öğretmenlerden bilgi aldı. Genel Müdür İnan, öğrencilerimizin yazı ve şiirleriyle çıkarılan 'GençNazar' ve öğretmenlerimizin edebi metinleriyle çıkarılan 'Kalemyâr' edebi dergileri inceledi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?