USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Halkın Sesi

“ÖĞRENCİ KAYITLARINIZI ERKEN YAPIN”

SS Batman Öğrenci ve Personel Servisçiler Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Hanifi Ekremoğlu, 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında velilerin öğrenci kayıtlarını erken yapmalarını istedi.

“ÖĞRENCİ KAYITLARINIZI ERKEN YAPIN”
28-08-2022 18:23
Google News

Başkan Ekremoğlu, okullar açıldıktan sonra yeni kayıtların yapılmayacağını ve hiçbir öğrencinin mağdur olmasını istemediklerini söyledi. Öğrenci servisi firmalarıyla Ekremoğulları Grup Şirketinde bir araya gelen SS Batman Öğrenci ve Personel Servisçiler Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Hanifi Ekremoğlu “Okullar açılmadan önce bütün firmalarımız kayıt sayısı kadar araç ayarlayıp, şoför ve rehber ayarlıyor. Onun için okulların başlamasıyla yeni kayıtlar yapılmayacak.
Nasıl ki veliler okullar açılmadan işlerini bitiriyor, bizlerde ona göre bütün sezonun hazırlığını yapıyoruz. Bu yıl Belediyeden çıkacak fiyat tarifesi sonrası ücretler sezonluk alınacak. Okullar açıldıktan sonra veya ortasında kayıt yapacak kayıtlarda aynı ücrete tabi olacaklardır. Burada ki amacımız hiç kimsenin mağdur edilmemesidir. Lütfen herkes birbirine yardımcı olsun. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı hepimize hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?