USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Halkın Sesi

SASON’DA HAYAT BOYU ÖĞRENME FAALİYETLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

Sason Kaymakamı Murat Mete başkanlığında ‘Hayat Boyu Öğrenme Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı’ Yapıldı

SASON’DA HAYAT BOYU ÖĞRENME FAALİYETLERİ DEĞERLENDİRİLDİ
23-08-2022 16:36
Google News

Kaymakam Mete başkanlığında İlçe Hayat Boyu Öğrenme, İlçe Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu toplantısı gerçekleştirildi.
Kaymakamlık Toplantı Salonunda Kurum Amirleri katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı çalışmaları hakkında bilgiler verilirken, Sason’da Hayat Boyu Öğrenme dahilinde yürütülen çalışmalar masaya yatırıldı. İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün yıl boyunca gerçekleştirdiği eğitim faaliyetleri ve yürütülen projeleri hakkında komisyon üyeleri bilgilendirildi. 
2022-2023 eğitim öğretim yılında açılacak kurslar ve yapılacak etkinliklerin planlandığı toplantıda, açılacak kurslar konusunda kurumlarla yapılacak iş birlikleri hakkında görüş alışverişi yapıldı.
Kaymakam Murat Mete “Hayat boyu öğrenme, okullar ile sınırlı kalmayan; evde, işte, hayatın her alanında gerçekleşebilen; öğrenmenin yaş, sosyal, ekonomik statü ve eğitim seviyesine bakılmaksızın, herhangi bir engel olmadan sürdürülebileceğini gösteren temel kavramlardan biridir. Sosyal ve kültürel hayattaki değişmelere ayak uydurabilmek amacıyla, bizlerde çalışmalarımızı bu hedef doğrultusunda sürekli geliştirerek ve artırarak devam ettireceğiz” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?