Halkın Sesi

BATÜ’DEN POLİS KOROSUNA DESTEK

Kurum ve kuruluşlarla iş birliklerini genişleten Batman Üniversitesi, bilgi ve tecrübelerini paylaşmaya devam ediyor.

BATÜ’DEN POLİS KOROSUNA DESTEK
01-09-2022 17:37

Akademik bilginin yanı sıra mesleki deneyimlerin de paylaşıldığı Batman Üniversitesinde Batman İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan polis korosuna destek veriliyor. 
Batman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin desteği ve yönlendirmeleri ile Batman İl Emniyet Müdürlüğünün çeşitli birimlerinde görev yapan polisler tarafından oluşturulan koronun programlarının rutin hale getirilmesi planlanıyor. Koroya destek vermekten mutluluk duyduklarını dile getiren Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Güzel Sanatlar Fakültesinin alanında uzman ve nitelikli eğitim kadrosuyla önemli işlere imza attığını kaydetti.
Güzel Sanatlar Fakültesinin gelecekte kültür değerlerimizin kaynağını sağlayacak sanatçıları yetiştirme amacı taşıdığını dile getiren Rektör Demir, güçlü sanatsal ve mesleki altyapısıyla teorik ve pratik her türlü ihtiyaca karşılık verebilecek nitelikte olan fakültemizin çağdaş, yenilikçi ve tercih edilen bir eğitim kurumu olmak için çalışmalarını sürdürmekte olduğunu kaydetti.
Koro çalışmalarını yakından takip eden Rektör Demir, polis korosu tarafından söylenen türkülere eşlik etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER