Magazin

GRAND HASANKEYF OTELİNE TECRÜBELİ MÜDÜR

Batman’ın turizm ve otelcilik faaliyetlerine devam eden Grand Hasankeyf’e, 30 yaşında genç ve tecrübeli Genel Müdür Sedat Gözkeser atandı.

GRAND HASANKEYF OTELİNE TECRÜBELİ MÜDÜR
17-01-2023 21:32
17-01-2023 21:33
BATMAN

Daha önce Bodrum Park, İstanbul Tolga Otel, Diyarbakır Mitannia Regency Hotel ve The Green Park Hotel’lerinde üst düzey yöneticilik yapan 30 yaşındaki genç Müdür Sedat Gözkeser, son olarak Batman Grang Hasankeyf oteline Genel Müdür olarak atandı.

“BATMAN TURLARIN KONAKLAMA MERKEZİ OLCAK”

Daha önce çalıştığı tur operatörleriyle kısa zamanda irtibata geçerek, Batman’a tur çekmeyi başardıklarını belirten Gözkeser, amacının Batman’ı bölgenin cazibe merkezi haline getirmek olduğunu söyledi.

Grand Hasankeyf Otelinin Genel Müdürü Sedat Gözkeser “Ailece turizm sektöründeyiz. Genç olmama rağmen kendimizi küçük yaşta turizmin içinde bulduk. Amacım tecrübelerimi ve ikili ilişkilerimi de kullanarak, tur acentelerini ilimize çekip kentin ekonomisine ve turizmine katkı sunmaktır. Turizm sektöründe bütün oteller bulundukları yerin gönüllü turizm elçileridir. Bizde memleketimiz Batman’a katkı sunmak için elimizden geleni yapacağız. 5 aylık görev sürem içerisinde, acenteleri ilimize davet etmeye devam ediyoruz. Sadece kendi otelimizi değil, bütün sektöre katkı sunma çabasındayız. Batman’ın tanıtımı için elimizden geleni yapacağız. Hepimizin memleketimize karşı sorumluluğumuz ve görevimizin olduğunu unutmamalıyız” diye konuştu.

Genel Müdür Gözkeser, kentlerin en büyük lobilerinin turizm ve tanıtım ile mümkün olabileceğini de sözlerine ekledi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER