Magazin

REAL KONAK’TAN ÇALIŞANLARINA MORAL GECESİ

Real Konak Hotel, çalışan emekçilerine bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği, ‘Moral ve Motivasyon Gecesinde’ bir araya geldi.

REAL KONAK’TAN ÇALIŞANLARINA MORAL GECESİ
07-01-2023 14:35
07-01-2023 14:38
BATMAN

Yapılan anlamlı geceye otelin bütün çalışanları katılım sağladı. Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı’ın örnek davranışı, takdirle karşılandı. Moral ve motivasyon gecesinde konuşan Otelin Genel Müdürü Sinan Sarı “Amacımız 2023 yılını morali yüksek ve motivasyonu yüksek personellerimizle mutlu bir şekilde geçirmektir. Tüm çalışanlarımızın bu yıl sergiledikleri yüksek performans ve gösterdikleri üstün başarılarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Dileğimiz bu performans ve başarının 2023 yılında da sürmesidir.  Bu tür eğlenceler, çalışanlarımıza,  moral ve motivasyon bakımından büyük önem arz ediyor. Kurumsal bir kimliğe sahip olduğumuz için, çalışanlarımızı önemsemek ve değer vermekte bizim işimiz.  Bu yüzden çalışanların moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla geçen yıl olduğu gibi bu yılda bir gece düzenledik. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE EĞLENDİLER

Otel çalışanları geç saatlere kadar canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Gecede sürpriz hediyelerle doyasıya eğlenilen programda unutulmayacakları bir gece geçirmenin mutluluğunu yaşayan çalışanlar, gecede geleneksel pasta kestiler. Ardından tüm çalışanlara onur belgesi verildi.

Gecenin sonunda Otelin Genel Müdürü Sinan Sarı “Bizlerde Real Konak Hotel ailesine kattıkları performans ve başarıları için hepsine tek tek teşekkür ederim” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER