Halkın Sesi

İŞ ADAMI DEMİR, BATSO BAŞKANLIĞI ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) seçimleri yaklaşırken, Batman halkının ve iş dünyasının yakından tanıdığı Celil Demir BATSO başkanlığı için adaylığını duyurdu.

İŞ ADAMI DEMİR, BATSO BAŞKANLIĞI ADAYLIĞINI AÇIKLADI
01-09-2022 17:38

Batman sanayisini ve esnafını iyi tanıyan, esnafın dilinden anlayan ve 40 yıllık ticaret geçmişi bulunan Celil Demir güçlü ekibiyle seçimlerin önemli adayı. Birçok sektörlerde ticaret yapan Celil Demir, Değişim ve Yenilik Grubu adıyla seçimlere girecek.
“HEDEF: GELİŞİM VE ÜYELERE MAKSİMUM FAYDA”
Batman esnafı, organize sanayi ve ticaret odası arasında güçlü bağlar kurmayı hedefleyen Demir: “Batman’a değişim ve yeniliği getireceğiz. Samimiyet, şeffaf ve dürüstlük ilkesiyle oda çalışmalarını daha ileriye seviyeye taşıyacağız. Vizyonlu projeler üreten iş insanlarından oluşan kadromuzla BATSO’yu üyelerine maksimum fayda sağlayacak şekilde geliştireceğiz ve daha ileriye taşıyacağız. Amacımız Batman ekonomisini ve sanayisini bir üst seviyeye çıkarmak” dedi.
Farklı ilerdeki büyük sanayiciler ile Batman sanayisi arasında köprü vazifesi görecek ve Batman’a istihdam getirecek organizasyonlar yapacağız diyen Celil Demir “Güçlü bir yönetim hedefliyoruz, ekibimizde mühendisler, mimarlar ve büyük iş insanları var” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER