Halkın Sesi

SİLAHLI SALDIRGANLAR YAKALANDI

Batman'da yaşanan silahlı yaralama olayına karıştıkları tespit edilen zanlılar yakalandı

SİLAHLI SALDIRGANLAR YAKALANDI
07-09-2022 18:10

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada “Ziya Gökalp Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Gapel Otel isimli işyeri önünde meydana gelen ‘Ateşli Silah ile Kasten Yaralama’ olayında H.Y. isimli şahıs ve olaydan bağımsız H.K. isimli bayan şahıs ateşli silah ile yaralanmıştır. Olay ile ilgili olarak çevrede yapılan güvenlik kamerası araştırmalarında olayı gerçekleştirerek olay yerinden kaçan şüpheli şahısların Y.A. ve M.B. isimli şahıslar oldukları tespit edilmiştir.
Batman Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliğimizce yapılan çalışmalar neticesinde; olayın firari şüphelisi (M.B.) isimli şahıs 25.08.2022 günü yakalanmış, diğer şüpheli (Y.A.) isimli şahıs ise yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde ilimiz merkezinde bulunan bir adreste saklandığı tespit edilmiş, 01.09.2022 günü adrese yapılan operasyon sonucu şahıs olayda kullandığı silah ile birlikte yakalanmıştır. Yapılan işlemlerinin akabinde adli makamlara sevk edilen (Y.A.) ve (M.B.) isimli şahıslardan (M.B.) isimli şahıs serbest bırakılmış, (Y.A.) isimli şahıs ise 02.09.2022 günü Tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
İl Emniyet Müdürlüğümüzde görevli personelimiz ve ekiplerimiz tarafından huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla ilimiz genelinde suç ve suçlularla mücadelemize kararlılıkla devam edilecektir” denildi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER