Halkın Sesi

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI HIZLANDIRILDI

Batman Belediyesi, havaların ısınması ile beraber çalışmalarına hız verdi.

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI HIZLANDIRILDI
13-03-2020 17:57

Temizlik konusunda kentin en ücra köşesine kadar gerçekleştirdiği temizlik hizmetleri ile Batman halkının takdirini kazanan Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, hafta içi ve hafta sonu yaptığı çalışmalarına devam ediyor.
Gündüz yaptığı çalışmayla Emekli TOKİ, Çevre Yolu, Yeni Şehir Stadı çevresini temizleyen ekipler gece de semt pazarlarının yanı sıra otogar temizliğini gerçekleştirip dezenfektan maddelerle yıkayarak vatandaşlardan tam not aldı.
Batman kent merkezinde rutin temizlik çalışmalarını titizlikle sürdüren Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü temizlik ekibiyle, temizlik çalışmalarına farklı mahallelerde devam ediyor.
Yürüttüğü farklı çalışmalarla temizlikten asla taviz vermeyen Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaptığı lokal temizlik çalışmalarının yanı sıra tazyikli su ile dezenfekte işlemlerini yaparak çevre temizliği konusunda hassas davranıyor.
2 Süpürge aracı, 1 çöp taksi, 1 çöp arabası ve 6 temizlik personeli ile yapılan temizlik kapsamında; Emekli TOKİ, Çevre Yolu, Yeni Şehir Stadı çevresi, otogar temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.
Boş arazilerde de temizlik çalışması yürüten Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevreye gelişi güzel atılan çöpleri ortadan kaldırdı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER