Halkın Sesi

YENİDEN REFAH’TAN NET MESAJ

“BARAJ PROBLEMİMİZ YOK, SEÇİMLERE TEK GİRECEĞİZ!”

YENİDEN REFAH’TAN NET MESAJ
05-09-2022 18:03

Yeniden Refah Partisi Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve Genel Merkez Medya ve İletişim Başkanı Muhammed Fatih Müjdeci 27, Batman’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Batman’lı vatandaşlarla bir araya gelen ve sorunlarını dinleyen Müjdeci, Yeniden Refah Partisi Batman İl Başkanlığı’nda tertip edilen İl Divanı’nda partililere hitap etti. Müjdeci’nin konuşmasında seçim ve ittifaklar başta olmak üzere, bölgede yapılacak yatırım projeleri ile ilgili önemli detaylar yer aldı.
“BARAJ PROBLEMİMİZ YOK, SEÇİME TEK GİRECEĞİZ!”
Başkan Müjdeci konuşmasının ilk bölümünde, “Birbirini aratmayan, vatandaşın dertlerine çare üretmekten uzak bu ittifaklarla ne gönül bağı kurabiliriz, ne de el sıkışabiliriz. Vatandaşın menfaatine hareket etmeyen hiç bir oluşumu destekleyemez, aynı çizgide bir araya gelemeyiz. Vatandaşlarımızın bizden istediği bir tek şey var, o da seçimlere tek girmemiz! Bizler vatandaşlarımızın isteklerini duymazdan gelemeyiz. Mevcut siyasi konjonktürden oldukça rahatsız olan vatandaşlarımızın gönülleri müsterih olsun. Dodurga’da gerçekleştirilen seçimde de gördük ki baraj problemimiz yok, seçime tek gireceğiz!” ifadelerine yer verdi.
“KÜRT, TÜRK, ARAP, LAZ DEMİYOR, ÜMMET DİYORUZ!”
Yeniden Refah Partisi’nin kucaklayıcı siyasetine de vurgu yapan Başkan Müjdeci, “Bizler asırlardır bir mücadelenin içerisindeyiz, Hak ile batılın mücadelesi. Defalarca karşı karşıya geldiğimiz düşman bizi alçak saldırılarla karşımıza çıkmadan vurmaya çalışıyor. Hepimizin bildiği gibi bizim kutlu zaferlerimiz, nice destanlarımız var. Bizler bunu hep birlikte başardık, milletçe başardık. Ne Kürt’ü, ne Türk’ü, ne Arap’ı? Biz ümmet olma şuuru ile asırlarca kıtalara hükmettik. İslam’ın sancaktarlığını da yapan bu millet, böyle küçük oyunlarla, ayrıştırmalarla yenilecek değil! Rahmetli Erbakan Hocamızın döneminde gösterilen kucaklayıcı siyaset anlayışı, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan döneminde de Yeniden Refah Partisi vasıtası ile devam ettiriliyor.” ifadelerini kullandı.
“AĞIR SANAYİ HAMLELERİ İLE KALKINMAYI SAĞLAYACAĞIZ!”
Özelleştirmelere de değinen Müjdeci Başkan, “Ülkede ne var ne yok ise sattılar! 5 tane imtiyazlı holdingi çok ciddi manada kalkındırdılar. Görevleri ülkeyi kalkındırmak olan siyasetçilerin bu hamlelerini yanlış buluyoruz. İktidarı savunan vatandaşlarımız bazen bize yükleniyorlar, neden eleştiriyorsunuz diye... Yanlışa yanlış demeyeceksek, aynı dili konuşacaksak, yanlış yolda birlikte yürüyeceksek neden kurulduk? Güncel şartlarda muhalefet konumundayız. Alıştığınız, size seçim kazandıran muhalefet yerinde sayarken bizler yanlışları bir bir vurgulayarak bu yanlışların düzeltilmesini talep ettik, etmeye devam ediyoruz. Bu muhalefet fayda getirir. Buradan sesleniyorum; özelleştirmeleri sonlandıracağız, ağır sanayi hamleleri ile ülkeyi kalkındıracağız. Özellikle Batman başta olmak üzere Doğu ve Güney Doğu Anadolu'da önemli fabrikalar kuracağız. Türkiye’ye Refah, Yeniden Refah ile gelecek!” açıklamaları ile konuşmasını noktaladı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER