USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Halkın Sesi

BAŞKAN TURAN, TÜPRAŞ YETKİLİLERİNE SESLENDİ

Batman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemil Turan, Tüpraş Rafinerisi yetkililerine seslenerek, şoför esnaflarına yardımcı olmalarını istedi.

BAŞKAN TURAN, TÜPRAŞ YETKİLİLERİNE SESLENDİ
22-08-2022 16:35
Google News

Batman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cemil Turan, üyelerinin sorunlarıyla ilgili Tüpraş Rafinerisi yetkililerinden duyarlılık beklediklerini belirterek “Tüpraş Rafinerisi Batman’a mal olmuş ve ülkenin en büyük gelir kaynaklarının başında gelmektedir. Onun için şoför esnaflarımızın sorunlarına ve işlerinde yardımcı ve duyarlı olmalarına bekliyoruz. Şoför esnaflarımızın son dönemlerde zorlu bir süreçten geçtiklerini hepimiz biliyoruz. Tüpraş yetkilerinden bu konuda biraz esnek ve yardımcı olmaları konusunda rica ediyoruz.
TÜPRAŞ yerli halkımıza, bizlerde Tüpraş rafinerisin yardımcı olmak zorundayız. Özellikle nakliye ve taşıma işlerinde sıkıntı yaşayan şoförlerimiz var. Bizim amacımız birbirimize yardımcı olup, memleketin ekonomisine katkıda bulunmaktır. Bunun içinde hepimiz üzerimize düşeni yapmamız lazım. Kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur. Tüpraş’ta bizim, şoförlerde bizim, çalışan bütün Tüpraş emekçilerde bizimdir. Bu memleketi ve ülkeyi hep birlikte kalkındıracağız” ifadelerini kullandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?