USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Halkın Sesi

“HER SORUN İÇİN ÇÖZÜM, HER SEKTÖR İÇİN PROJE”

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkan adayı Celil Demir, projelerini açıkladı.

“HER SORUN İÇİN ÇÖZÜM, HER SEKTÖR İÇİN PROJE”
06-09-2022 18:40
Google News


Batman sanayisini ve esnafını iyi tanıyan, esnafın dilinden anlayan ve 40 yıllık ticaret geçmişi bulunan Celil Demir güçlü ekibiyle seçimlerin önemli adayı. Birçok sektörlerde ticaret yapan Celil Demir, Değişim ve Yenilik Grubu adıyla seçimlere girecek.
20’DEN FAZLA PROJE
Batman ticareti, esnafı ve sanayicileri için her soruna çözüm olacak ve sektörü yenileyecek 20’den fazla projesini açıklayan Değişim ve Yenilik Grubu; kadınlardan gençlere, istihdamdan meslek komitelerine kadar her alandan değişim ve yenilik vaat ediyor.
İşte Celil Demir ve ekibinin projeleri;
Stratejik Plan ve Kurumsal Kimlik, OSB ve Sanayiciye Tam Destek, KOBİ’lere Pozitif Ayrımcılık, Yerel Esnafın Tercih Edilmesi Desteklenecek, Kadın ve Genç Girişimciye Tam Destek, Lobi Faaliyetleri, Meslek Komiteleri, Temsilde Adalet, Meslek Grupları Artırılacak, Hammadde ve Ürün Envanteri Oluşturulacak, Üniversite-Sanayi İş Birliği, Hibe, Destek ve Fonlar, KGF (Kredi Garanti Fonu), Çözüm Masası ve BATSO Akademi, Bekleyen Sorunlara Hızlı ve Kararlı Çözümler, Yerel Danışma Komitesi ile Odalarla İş Birliği, Dostlar Meclisi, Bölge Odaları ile Ortak Akıl, Batman İmajının Temsilcisi BATSO, Batman’a Değer Katanlar Ödülü, Fuarlara Yeni Bir Bakış, BATSO Kariyer ve Sosyal Sorumluluklar…

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?